MIM-BILBURAR

Vi hjälper gärna till att hitta den bästa lösningen för dina behov av bilbur, hundgrind, skyddsgaller och tillbehör.

I vår butik i Kallinge kan du se vårt stora urval av kvalitetsprodukter från MIM. Här får du också möjlighet få prova hur tex. buren passar i din egen bil!

VarioCage Dubbel

Dubbelbur med löstagbar mellanvägg. Två hundar kan sitta åtskilda utan att nå varandra. Mellanväggen kan lätt justeras i sidled eller demonteras för att ge hela utrymmet åt en ensam hund. Välj en dubbelbur för stor hund eller två mindre.

VarioCage Enkel

En säker och mycket praktisk transportbur, som också lämnar plats för annat bagage. Med några enkla handgrepp anpassas djupet till just din bil.

MultiCage

MultiCage är den kloka lösningen för dig som lever ett aktivt liv. När resan till naturen ska fungera lika smidigt som en transport inne i stan. Här finns gott om utrymme för en eller flera fyrbenta vänner..

Care2

Världens säkraste bur för bilsätet. Skapad, utvecklad och testad i Sverige. Här kombineras högsta kvalité med stilren design. Bara de bästa materialen duger, och det gäller i varje detalj. Care2 är ett säkert val. Krocktesterna uppfyller samma hårda krav som ställs på bilbarnstolar.

VarioSystem

VarioSystem ger dig möjligheten att välja just den lösningen som du tycker passar bäst. Vad du än väljer, erbjuder VarioSystem en rad användningsområden och funktioner, allt för att din hund, du själv och medpassagerare ska färdas på säkrast möjliga sätt.

VarioSystem​

VarioBarrier VarioGate VarioDivider

MIM-Safe

MIM-Safe

NYHETER

Nu har vi Blekinges största urval av bilburar för ditt djur. 

Please accept statistics, marketing cookies to watch this video.